Corporate Finance

Vi kan afdække hundredevis af konsekvenser for din virksomhed af at gennemføre allerede besluttede eller påtænkte operationelle og

Køb og Salg af Virksomheder og M&A

Vi kan foretage værdiansættelse af alle typer virksomheder efter mere end 40 forskellige værdiansættelsesmodeller og – metoder.

Virksomhedsudvikling & Værdiskabelse

Vi kan tilbyde dig praktisk hjælp og rådgivning til en salgsmodning af din virksomhed.

Om os

Vores klienter er derfor typisk virksomhedsejere, direktører, bestyrelser, privatpersoner og virksomheder, der efterspørger rådgivning og assistance inden for områderne.

Området køb og salg af virksomheder omfatter også, at vi globalt arbejder med M&A (fusioner, tilkøb og frasalg) i samarbejde med globale M&A huse. Da vi har deltaget i talrige M&A transaktioner, og i mange år har været partnere med det globale M&A hus CDI Global med 50 kontoer i omkring 40 lande, har vi stor erfaring også inden for cross-boarder M&A.

Vi har igennem mere end 20 år specialiseret os inden for vores forretningsområder. Vores rådgivning og assistance er derfor baseret på praktiske erfaringer kombineret med stor teoretisk indsigt i områderne og løsninger af mange forskellige opgaver for mere end 100 inden- og udenlandske virksomheder.

Vores succesfulde løsninger af så mange opgaver er din garanti for, at vi også kan løse dine opgaver og give dig værdiskabende rådgivning og assistance. Vi vil endda garantere dig målbar værdiskabelse, hvilket du kan se mere om påwww.værdiskabelse.dk

Vi er professionelle, fleksible, uhøjtidelige, globalt tænkende, prismæssigt konkurrencedygtige og vi har kun ”én kasket på ad gangen”, dvs. vi arbejder 100% for den der giver os opgaven, og har ikke andre interesser at pleje.

cookie policy