Martin Stubberup Kristiansen

martinMartin Stubberup Kristiansen, CDI Global i Aalborg, startede sin karriere i IT branchen i 1994.
Med mere end 20 års erfaring inden for salg, ledelse og økonomi, herunder forretnings- og softwareudvikling har han bestridt roller som virksomhedsejer, interim konsulent, adm. direktør, projektchef, salgs- & marketingchef samt BU manager med primær erfaring på det Skandinaviske marked.

Han er uddannet som officer i Hæren og har en HD i Regnskabsvæsen & Økonomistyring, HD(R), med speciale i M&A (Mergers & Acquisitions), har gennemgået diverse kurser hos Forsvarets Center for Lederskab, (FCL) og har gennemgået certificeringer og uddannelse hos Microsoft, Navision og IBM.

Hans særlige kompetencer er køb og salg af virksomheder, opbygning af relationer samt vedligehold af disse, udførelse af situationsbestemt ledelse baseret på ærlige, loyale og motiverende værdisæt, opstart og forretningsudvikling af såvel interne som eksterne opgaver på det strategiske, taktiske og operative niveau. Han er resultatorienteret med et stærkt personligt drive, og han motiveres af at arbejde med komplekse problemstillinger.

Kontakt

Martin Stubberup
Tlf: +45 2249 1839
msk@cdiglobal.dk

cookie policy