Jakob H. Havsteen

jacobhavstenCDI Global i København, har i de sidste 15 år direkte og indirekte arbejdet med CDI’s kernekompetencer.
Han er autoriseret af Nasdaq/OMX som Certified Adviser på FirstNorth.
Siden 2001 har han drevet egen konsulentvirksomhed indenfor virksomhedsudvikling og investerings- og pensionsrådgivning.

Fra 1994 – 2001 var han administrerende direktør i Difko koncernen, der var en af Danmarks største udbydere af investeringsprojekter til offentlig tegning indenfor skibe, off-shore borerigge, vindmøller, erhvervsejendomme og butikscentre m.v.

Som øverste ansvarlig for ca. 80 forskellige investeringsprojekter i form af kommanditselskaber med op imod 100.000 investorer og med en samlet investeringssum på 2 cifret mia-beløb i DKK, har Jakob H. Havsteen stor erfaring indenfor etablering af, køb og salg af, turn-around af, ledelse og drift af og kapitalfremskaffelser til mange forskellige investerings- og virksomhedstyper.

Som bestyrelsesformand eller –medlem i en lang række selskaber, har Jakob H. Havsteen stor erfaring i bestyrelsesarbejde. Det samme gælder løsning af opgaver indenfor den finansielle sektor, herunder etablering af 2 børsmæglerselskaber og arbejdet med etablering af en markedsplads for small- og mid-cap selskaber.

Fra 1992 til 1994 var Jakob H. Havsteen økonomidirektør i AEG Dansk Aktieselskab, der var en elektronikvirksomhed ejet af Daimler Benz koncernen.

Fra 1986 til 1992 var han ansat i Diners Club International A/S, herunder som administrerende direktør i de sidste 4 år. Fra bl.a. disse to direktørjobs, har han stor international erfaring.

Jakob H. Havsteen er uddannet revisor, og hans teoretiske baggrund omfatter bl.a. et maskiningeniørstudie, en HA eksamen og en HD i regnskabsvæsen.

Kontakt

Jakob H. Havsteen
Agiltevej 8
2970 Hørsholm
Tlf: +45 2014 8645
jhh@cdiglobal.dk

cookie policy